«Інтер Системс» на міжнародній освітній виставці «Інноватика в сучасній освіті-2019»

 

Компанія «Інтер Системс» 22-24 жовтня взяла участь в десятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті – 2019».

Звісно, що ми не перестаємо дивувати наших клієнтів, і окрім вже звичного обладнання, як інтерактивні дошки, проектори, інтерактивні панелі, цифрові лабораторії для кабінетів фізики, хімії та біології, ігри для навчання програмуванню Scottie Go від 6 років, документ-камери, ламінатори цифрові та монокулярні мікроскопи та багато чого іншого, цього разу «Інтер Системс» дивує робототехнікою!

Зустрічайте Робот «Фотон»!

Навчає програмуванню дітей від дошкільного віку до старших класів середньої школи, тобто може зростати разом з Вашою дитиною і розвивати її!

Детальніше на сайті виробника https://photonrobot.com/

Звісно, як і завжди, активні освітяни могли відвідати презентацію робота «Фотон» і навіть спробувати власноруч ним покерувати і прийняти участь в командних змаганнях!

Детальніше https://www.edibon.com/ru/

Також, вчитель інформатики Глухівської середньої школи №6 Ольга Муковоз провела презентацію ігор для навчання програмуванню «Scottie Go Edu». А відвідувачі майстер-класу змогли взяти у часть в розіграші тестових комплектів гри та спробувати вдома зіграти особисто.

І ви знаєте, Ольга правильно зауважила. Усе наше життя – це гра! І хто, як не діти, полюбляють грати найбільше. А Scottie Go – це чудовий інструмент навчатися програмуванню граючись!

Звісно цього разу «Інтер Системс» не дозволила сумувати відвідувачам стенду і організувала ряд майстер-класів на стенді. І всі бажаючі мали можливість ознайомитися з цифровими лабораторіями НеоЛог (Ізраїль) для кабінетів хімії, фізики і біології, і побачити на практиці, як можна проводити досліди і отримувати миттєві результати. Майстер-клас на стенді по цифровим лабораторіям провів Володимир Сіпій – кандидат педагогічних наук, вчитель фізики, науковий співробітник НАПН України.

Євгеній Садовников, що супроводжує напрям інтерактивні дошки в компанії «Інтер Системс», провів майстер-клас по програмному забезпеченні інтерактивних дошок «Інтеч», і ще раз довів, що «Інтеч» - це повноцінний інструмент для створення інтерактивних уроків в будь-якій області. А бажаючі змогли спробувати та переконатися особисто, як легко і просто працювати з інтерактивною дошкою «Інтеч»!

І звісно, як і щоразу, компанія «Інтер Системс» не залишила відвідувачів стенду без подарунків! Всі бажаючі мали можливість взяти участь в лотереї і виграти ціннні призи від нас та наших партнерів! А ось і ці щасливчики!

Більше фотографій можете переглянути на нашій сторніці в Фейсбук https://www.facebook.com/pg/IS.com.ua/photos/?tab album&album_id=516446809198410

«Інтер Системс» - збудуймо майбутнє нашої освіти разом!